Back to Top
Avtor: Uredništvo

Pravila nagradne igre: Prejmite 500 € za spremembo kariere

Sodelujte v nagradni igri in prejmite 500 EUR za spremembo kariere. V nadaljevanju preberite navodila, splošne pogoje in pravila sodelovanja.

PRAVILA NAGRADNE IGRE

Prejmite 500 € za spremembo kariere

 

OSNOVNA DOLOČILA

 

1. Namen nagradne igre »Prejmite 500 € za spremembo kariere« v organizaciji Založbe Rokus Klett, d. o. o. (v nadaljevanju organizator), je promocija tečaja Coders Lab Slovenija. 

2. Nagradna igra poteka od 11. 3. do 1. 4. 2024.

3. Za prijavo za sodelovanje v nagradni igri se upošteva oddan spletni obrazec, ki je dostopen tukaj in vsebuje oddano soglasje za obveščanje o tečaju Coders Lab Slovenija ter strinjanje s temi pravili nagradne igre. 

4. Z izpolnitvijo prijavnega obrazca na nagradno igro se šteje, da se udeleženci nagradne igre (v nadaljevanju »udeleženci«) strinjajo s temi pravili nagradne igre.

5. V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne osebe. Mladoletne osebe lahko sodelujejo le prek polnoletnih zakonitih zastopnikov.

 

IZVEDBA NAGRADNEGA ŽREBANJA IN NAGRADE

 

6. Organizator bo žrebanje izvedel 2. 4. 2024.

7. Med vsemi udeleženci nagradne igre bomo izžrebali 1 nagrajenca, ki bo prejel popust v višini 500,00 EUR, ki se uveljavlja pri nakupu kateregakoli tečaja Coders Lab Slovenija. Nagrajenec mora nagrado izkoristiti najkasneje 30 dni od žrebanja.

8. Menjava nagrade za denarno nadomestilo ni mogoča. Nagrada ni prenosljiva. 

9. Izžrebancu bodo informacije o nagradi poslane po elektronski pošti, izžrebanec pa mora v 5 dneh od prejema obvestila, preko elektronske pošte sporočiti osebne podatke, kot izhaja iz točke 10. spodaj. Po tem času pravico do nagrade izgubi (brez kakršnegakoli nadomestila). 

10. Organizator nagradne igre bo za namene nagradne igre obdeloval le podatek o e-naslovu posameznikov, ki se prijavijo na nagradno igro. Izžrebanca bo organizator zaprosil za podatke o imenu, priimku, naslovu stalnega bivališča ter davčni številki za namene izvedbe nagradne igre, podelitve nagrade ter odvedbe dohodnine. Podatke o e-poštnih naslovih neizžrebanih udeležencev organizator hrani do preklica soglasja za obveščanje v zvezi s tečaji Coders Lab Slovenija.

Osebni podatki udeležencev ne bodo posredovani tretjim osebam (uporabnikom) in ne bodo izneseni iz EU. 

Na zahtevo udeleženca organizator omogoči dostop do udeleženčevih osebnih podatkov, ki jih organizator obdeluje in njihov izpis. Prav tako organizator na zahtevo udeležencu posreduje informacije o namenu obdelave, vrstah in rokih hrambe zadevnih osebnih podatkov; posreduje mu seznam uporabnikov, ki so jim bili osebni podatki posredovani, z navedbo, kdaj, na kateri podlagi in za kakšen namen.

Poleg tega ima udeleženec pravico do popravka, izbrisa, omejitve obdelave in prenosljivosti svojih osebnih podatkov ter pravico do ugovora, kadar se njegovi podatki obdelujejo zaradi uveljavljanja zakonitega interesa. Vse navedene pravice lahko udeleženec uveljavlja tako, da svoj zahtevek pošlje na osebni.podatki@rokus-klett.si. Če udeleženec meni, da je pri obdelavi njegovih osebnih podatkov prišlo do kršitve veljavne zakonodaje, lahko poda pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.

11. Za nagrado bo akontacijo dohodnine odvedel organizator nagradne igre. 

12. Žrebanje nagrajencev bo potekalo v prostorih Založbe Rokus Klett, d. o. o., Stegne 9 b, 1000 Ljubljana, in sicer pod vodstvom vodje projekta Coders Lab Slovenija. Žrebanje bo izvedeno s postopkom, ki omogoča popolno naključnost.

13. Pred začetkom žrebanja bo komisija ugotovila število prijav, ki so v skladu z zgoraj navedenimi pogoji in ki bodo sodelovale v žrebanju. 

14. Po opravljenem žrebanju bo napravljen zapisnik, ki bo vseboval podatke o nagrajencu. 

15. Rok za morebitne pritožbe je 3 dni od objave rezultatov žrebanja. Vse pritožbe rešuje organizator. 

16. Nagrajenec bo najkasneje tri delovne dni po žrebanju obveščen o zmagi po e-pošti, telefonu ali na drugačen način.

 

ODGOVORNOST ORGANIZATORJA

 

17. Organizator lahko v vsakem trenutku spremeni zasnovo nagradne igre, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave oziroma vzroki, ki so na strani javnosti, ali v nagradni sklad doda dodatne nagrade. Organizator bo vsako morebitno spremembo javil na posameznem spletnem predavanju.

18. Za reševanje sporov, ki bi nastali v zvezi z nagradnim žrebanjem, je pristojno sodišče v Ljubljani.

 

Ljubljana, 11. 3. 2024

 

Založba Rokus Klett, d. o. o., Stegne 9 b, 1000 Ljubljana, tel. 01 513 46 00 (kontaktna oseba: Živa Ferlež)


Nedavne novice: