Back to Top
 

Po čem izstopamo?

Tečaje za IT izvajamo že vrsto let in vemo, da sta praksa ter najvišja kakovost učenja ključnega pomena, zato so naši predavatelji strokovnjaki na svojem področju.

 
nosilec predmetov informatika ob delu

Vemo, kako poučevati učinkovito

Razvili smo najučinkovitejši model učenja. Na tečajih, ki trajajo od 5 do 24 tednov, pridobite znanja in spretnosti, potrebne za prvo zaposlitev. V svet IT lahko vstopite ne glede na izkušnje in začnete svojo poklicno pot.

Prilagodili se bomo vašim potrebam in sposobnostim

Delovni dan ali vikend, na kraju samem ali prek spleta. Izbira je vaša! Računate lahko tudi na podporo naših mentorjev in predavateljev. 

Pripravnik Coders Lab med učenjem

Poznamo realnost trga dela

Učna gradiva so napisana v skladu s pričakovanji trga dela do programerjev začetnikov. Naši predavatelji delajo v IT-industriji in znajo odgovoriti na vaša vprašanja o programiraju ter prenesti teorijo v prakso. 

 
 

Coders Lab v številkah

 

Razlogi za udeležbo na tečajih programiranja

S pridobivanjem usposobljenosti za IT se odzivate na potrebe trga. Podjetja za e-poslovanje in podjetja, ki zagotavljajo spletne storitve, so dejansko predstavljala 30 % vseh organizacij, ki so zaposlovale med pandemijo.

skupina študentov Coders Laba

Številne razvojne poti

Izbirate lahko med tečaji za programiranje, testiranje, analizo podatkov, uporabniško izkušnjo, vodenje projektov in številnimi drugimi. Ne glede na svoje prednosti boste v IT-industriji zagotovo našli nekaj zase.

študent laboratorija Coders, ki uživa visoke plače

Visoke plače

Ena od številnih prednosti dela v IT-industriji so visoke plače, ki zagotavljajo priložnost za hitro doseganje stabilnosti in udobno življenje.

študent Coders Lab v službi

Prijazno delovno okolje

V IT-industriji lahko delate na daljavo in izkoristite prilagodljiv delovni čas. Najpomembnejši so namreč rezultati in ne število ur za pisalno mizo.

informator o kursach Coderslab

Potrebujete več informacij?

Prenesite naš priročnik, da boste lahko lažje izbrali ustrezni tečaj in preverili, kakšna bo vaša učna izkušnja na tečaju.

Prenesite priročnik
 

Komu so namenjeni tečaji programiranja?

Vsem! Pomembna je vaša motivacija. Učenje na tečaju zahteva zavezanost in predanost. Vendar je vsekakor vredno, da lahko spremljate svoj napredek.

učenec Coders Lab pred računalnikom

Ne potrebujete diplome

Ne zahtevamo niti znanja o osnovnem programiranju niti izkušenj v IT-industriji. Naši tečaji so zasnovani tako, da lahko vsak pridobi nova znanja in spretnosti.

Študent Coders Lab pred prenosnikom

Prijavite se lahko ne glede na starost

Med našimi diplomanti so nedavni maturanti, študenti, zaposleni strokovnjaki in upokojenci. Pomagali vam bomo vstopiti v svet IT in vas naučili samostojne uporabe vsega, kar ta ponuja, ne glede na vašo starost.

Študent IT šole Coders Lab

Vaše obveznosti niso težava

Študirate, delate oziroma imate otroke ali druge obveznosti? Ni problema – poučujemo na daljavo, vsak dan ali ob koncih tedna. Skupaj bomo našli najboljšo obliko učenja za vas.

 
 

Oglejte si, kje delajo naši diplomanti

Po končanem tečaju podjetja Coders Lab lahko poiščete službo tako v majhnih softverskih hišah kot v velikih korporacijah. Naši diplomanti delajo v najboljših IT-podjetjih po vsem svetu.

Logos of companies that employ coding graduates Logos of companies that employ coding graduates

Niste prepričani, kateri tečaj je pravi za vas?

Ste v dvomih? Opravite preizkus spretnosti in ugotovite, kateri tečaj je za vas najprimernejši.

Opravite preizkus spretnosti
Smiling man with a laptop on a blue background
 

Želite vedeti, ali je informacijska tehnologija prava izbira za vas?

Izpolnite obrazec in pridobite brezplačen priročnik ter obvestila o naši ponudbi. Obveščali vas bomo iz podjetij Založba Rokus Klett in Modrijan izobraževanje.

planeplane-lines
 

Vaše podatke potrebujemo za obveščanje o naši ponudbi in jih v ta namen hranimo do preklica. Dov. Kliknite, da prikažete več...

 

Pogosta vprašanja

Kdo pripravi program in gradivo za tečaj programiranja?

Za vsa izobraževalna gradiva in njihovo vsebinsko pravilnost je odgovoren oddelek za izobraževanje v podjetju Coders Lab. Naši strokovnjaki pripravijo program tečajev in skrbijo za najvišjo raven znanja, podanega na tečajih. Vsaki vrsti tečaja je dodeljena določena oseba – strokovnjak, ki podrobno pozna tečaj in obravnavano gradivo.

Kakšne so prednosti spletnih tečajev programiranja?

Zaradi možnosti dostopa na daljavo lahko številni udeleženci opravijo spletni tečaj programiranja kjerkoli. Potrebujete le računalnik in dobro ter stabilno internetno povezavo.

Predavanja na daljavo na bootcampih podjetja Coders Lab potekajo v živo s predavateljem in skupino tečajnikov v virtualni učilnici, kar vključuje veliko podpore med predavanji ter pomoč pri rednem učenju. V nobeni fazi predelave gradiva tečaja niste brez podpore. Vprašanja lahko zastavljate sproti med predavanjem, na mentorja pa se lahko obrnete tudi prek storitve Slack.

Do vsebine tečaja, ki je na voljo na izvirni učni platformi podjetja Coders Lab, lahko dostopate kadar koli. Samostojno učenje, ponavljanje snovi ali reševanje nalog je na ta način veliko bolj sistematično, poleg tega pa lahko dejansko spremljate svoj napredek pri učenju in količino obravnavane vsebine.

Razlogi za izbiro tečaja za IT?

IT-industrija je zelo priljubljena, kar še posebej velja za testiranje, analizo podatkov in programiranje. Tečaj je najboljši način za učenje novih stvari, vendar mora izpolnjevati zelo pomemben pogoj. Organizator takega bootcampa mora biti šola za informacijsko tehnologijo. To zagotavlja kakovost gradiv, posodobljene vsebine in redno podporo pri posameznih tematskih sklopih. Če se nameravate preizkusiti na področju informacijske tehnologije, bi vas morala zanimati šola programiranja. Spletno programiranje je ob podpori predavateljev veliko lažje.

Kakšne so razlike med posameznimi tečaji programiranja?

Ali razmišljate, da bi izbrali programiranje? Tečaji, njihov obseg in nomenklatura so lahko sprva težko razumljivi. V podjetju Coders Lab delimo tečaje programiranja v dve kategoriji – čelni sistemi in zaledni sistemi. Za prve je značilno, da oblikujejo končni videz prikazane vsebine, npr. v iskalniku, medtem ko so drugi odgovorni za oblikovanje logike celotnega spletnega mesta ali spletne aplikacije. 

Sam tečaj programiranja v različnih jezikih ima ves čas podobno razporeditev. Sestavljen je iz predpriprave, tj. gradiva za samostojno učenje, ki je namenjeno izpopolnjevanju znanja udeležencev tečaja, predavanj v skupini s predavateljem, ki so razdeljena na tematske sklope, in projekta ter zaključnega izpita za preverjanje znanja, pridobljenega na tečaju.

To je poenostavljena struktura vsakega tečaja, vsi pa obravnavajo najpomembnejše teme, povezane z IT-jem. Coders Lab ID Academy in predavanja, ki jih ponujamo, so na ravni, ki izpolnjuje zahteve trga dela. Hkrati pa želimo, da sta učni proces in spremljanje napredka jasna ter preprosta. In prav to omogoča ta struktura tečaja.