Back to Top
 

To smo mi – Coders Lab

Smo sodobna šola IT tečajev, ki omogoča hitro menjavo poklica in učinkovito širjenje digitalnih kompetenc. Osredotočamo se na zagotavljanje praktičnih znanj, ki jih potrebujejo prihodnji delodajalci naših tečajnikov.

Ponujamo intenzivne tečaje programiranja (JavaScript, Python, Java), uvodne tečaje za testerje začetnike in strokovnjake SEO ter poglobljene razvojne tečaje, namenjene strokovnjakom za analizo podatkov.

Naši tečaji so organizirani v živo ali prek spleta (virtualne učilnice v živo), in sicer ob delovnikih, čez vikend ali zvečer.

Spoznajte našo ekipo
 

Ustanovitelji podjetja Coders Lab

Ustanovitev prve šole za IT na Poljskem temelji na ustvarjalnosti in trdnem prepričanju ustanoviteljev, da je izobraževanje lahko drugačno.

 
Marcin Tchórzewski Coders Lab founder and CEO

Marcin Tchórzewski

Ustanovitelj in izvršni direktor podjetja Coders Lab

Diplomant doktorskega študija Ekonomske fakultete SGH v Varšavi, strokovnjak poljskega razvojnega sklada in dobitnik prestižne Aulerjeve nagrade.

Strokovnjak za medije, ki ga zanimajo:

 • profil izobraževalne panoge IT,
 • trg delovne sile v panogi IT,
 • učinkovito izobraževanje programerjev,
 • menjava poklicne poti/zaposlitve,
 • vodenje in razvoj zagonskih podjetij in
 • mednarodna širitev šole za IT.
 
Jacek Tchórzewski Coders Lab Founder and Head Lecturer

Jacek Tchórzewski

Ustanovitelj in vodja predavateljev v podjetju Coders Lab

Diplomant programer Tehnične univerze v Varšavi z dolgoletnimi izkušnjami v centrih za raziskave in razvoj v multinacionalnih IT-podjetjih, vključno z Intelom in Mobico. Kot programer sodeluje pri njihovih 3D-grafičnih projektih. Njegova najljubša programska jezika sta C++ in Java.

Strokovnjak za medije, ki ga zanimajo:

 • vprašanja, povezana s programiranjem,
 • profil tradicionalnega izobraževanja IT na Poljskem,
 • učinkovito poučevanje na področju IT,
 • inovativni modeli izobraževanja, npr. bootcampi, in
 • sodobna tehnologijo, ki se uporablja v panogi IT.
 
quotewavewave

Po mojem mnenju se mora sodobno izobraževanje spopasti z izzivi, ki jih prinašajo spremembe na trgu dela. Temelj našega dela je učenje z delom. Vsak dan se prilagajamo trgu, da bi v najkrajšem možnem času omogočili resnične spremembe poklicne poti. Zagotavljamo pridobivanje kompetenc na področju informacijske tehnologije in ponujamo priložnost, da najdete svoje mesto v razburljivi in perspektivni panogi. Pri tem spodbujamo tudi razvoj podjetij, katerih ključni viri so tehnološke kompetence.


Marcin Tchórzewski
Marcin Tchórzewski
Ustanovitelj in izvršni direktor podjetja Coders Lab

Vrednote podjetja Coders Lab

Naša ekipa je prepričana, da skupne vrednote pripomorejo k učinkovitejšemu delu. Zelo smo zadovoljni, ko vidimo, da naše besede postanejo dejanja v vsakdanji praksi.

 
Coders Lab values - education

IZOBRAŽEVANJE je naša strast. Izobražujemo druge in sebe.

Coders Lab values - partnership

Cenimo PARTNERSTVO s tečajniki, učitelji in osebjem.

Coders Lab values - quality

Skrbimo za KAKOVOST tečajev in vsega, kar počnemo.

Spoštujemo SODELOVANJE tečajnikov, učiteljev in vseh zaposlenih.

Spoznajte predavatelje v podjetju Coders Lab

in se učite od strokovnjakov z izkušnjami na pomembnih področjih informacijske tehnologije.

 
Bartosz Zaczyński programming courses lecturer

Bartosz Zaczyński

Predavatelj tečajev programiranja

Bartek ima več kot 10 let izkušenj na komercialnem področju. Na področju informacijske tehnologije je delal za velike in znane korporacije ter manjše softverske hiše in zagonska podjetja.

Zdaj ustvarja in pregleduje vadnice za portal Real Python. Njegova vsakodnevna orodja in jeziki, ki jih uporablja pri delu, vključujejo: Python, Django, PostgreSQL, Java, Spring in Git.

V podjetju Coders Lab je zaposlen od leta 2018. Pri nas večinoma poučuje jezike Java, Python in JavaScript ter testiranje.

 
Dariusz Luber programming courses lecturer

Dariusz Luber

Predavatelj tečajev programiranja

Darek že 16 let dela na področju informacijske tehnologije, več kot 12 let pa je tudi vodja podjetja za razvoj programske opreme. Njegova vsakodnevna opravila vključujejo ustvarjanje spletnih aplikacij, spletnih mest in platform za e-poslovanje, pri čemer uporablja orodja in jezike, kot so: JavaScript, PHP, Java, React in Angular.

Uporablja tudi Dockerjeve kontejnerske storitve, ustvarja in upravlja gruče Kubernetes, poteke dela CI/CD z uporabo GitOpsa, uvaja sisteme ERP in še veliko več.

Kot predavatelj v podjetju Coders Lab že več kot 4 leta poučuje bodoče programerje čelnih in zalednih sistemov.

 

Magda Biernacka

Predavateljica tečajev testiranja

Magda ima 14 let izkušenj na področju informacijske tehnologije. Njen trenutni naziv je Senior Test Manager. Podjetje, kjer dela, je mednarodno vodilno podjetje na področju digitalne preobrazbe in evropsko podjetje na področju storitev, kot so velepodatki, kibernetska varnost in visokozmogljivo računalništvo.

Magda pri svojem delu večinoma upravlja postopke testiranja na različnih ravneh – od faze načrtovanja do izdaje in uvedbe. Uporablja orodja za upravljanje projektov in testov. Že nekaj mesecev opravlja novo vlogo z nazivom Scrum Master.

Poleg tega je leta 2018 prejela potrdilo ISTQB Foundation Level Accredited Trainer in dela v podjetju Coders Lab kot predavateljica na tečajih testiranja. V preteklih letih je sodelovala pri večjih mednarodnih projektih. Je strastna predavateljica in navdihujoča vodja. Magda uživa v svojem delu in ceni, da lahko deli svoje izkušnje z drugimi.

 

Wojciech Jeziorski

Predavatelj tečajev testiranja

Tester programske opreme, akreditiran predavatelj s potrdilom ISTQB®, učitelj in lastnik agencije za zaposlovanje na področju informacijske tehnologije.

Njegova pot testiranja se je začela leta 2010 in mu je omogočila delo v podjetjih Rusada Aviation, Objecivity in Matrialise. Leta 2018 je našel svojo strast in poklicno poslanstvo kot predavatelj in organizator delavnic, kjer diplomantom in podjetjem, za katera dela, pomaga pri menjavi poklicne poti.

Po koncu delovnega urnika uživa v gorskem kolesarstvu, gorskem teku, deskanju na vodi, supanju, rolkanju, kuhanju, potovanju in igranju iger.

 
Katarzyna Kędra tester courses lecturer

Katarzyna Kędra

Predavateljica tečajev testiranja

Kasia je leta 2015 začela delati na področju testiranja, leta 2017 pa je našla svoje mesto v panogi IT.

Zaposlena je v podjetjih eobuwie.pl in Modivo S.A. ter ima naziv Quality Assurance Engineer. Večinoma testira spletne storitve in zagotavlja visoko kakovost programske opreme. Uporablja: Postman, Magento, graphQL, razvijalska orodja, GitLab, Jira in drugo.

Poleg dela na področju zagotavljanja kakovosti je od leta 2018 tudi predavateljica v podjetju Coders Lab. Spoznate jo lahko na tečajih ročnega testiranja v različnih mestih.

Iwona Popek

Predavateljica tečajev za analizo

Iwona je svojo poklicno pot podatkovne analitičarke začela takoj po drugem letniku univerze. Zdaj ima na tem področju že več kot 12 let izkušenj. V podjetju Allergo je zaposlena kot Data Analytics Team Lead in zagotavlja boljše uporabniške izkušnje s storitvijo Allegro SMART. Je tudi članica organizacije Women in Technology, v kateri vodi programe za podporo ženskam na začetku njihove poklicne poti v panogi IT.

Pri delu uporablja te jezike in orodja: SQL, R, Python, Tableau in GCP.

V podjetju Coders Lab predava na tečajih za Python – analiza podatkov, SQL – analizo podatkov, vizualizacijo podatkov in Data Lab.

 

Partnerji, ki zaposlujejo diplomante naših tečajev

 

Želite vedeti, ali je informacijska tehnologija prava izbira za vas?

Izpolnite obrazec in pridobite brezplačen priročnik ter obvestila o naši ponudbi. Obveščali vas bomo iz podjetij Založba Rokus Klett in Modrijan izobraževanje.

planeplane-lines
 

Vaše podatke potrebujemo za obveščanje o naši ponudbi in jih v ta namen hranimo do preklica. Dov. Kliknite, da prikažete več...