Back to Top
 

Zakaj postati predavatelj na tečajih Coders Lab?

Ali IT ni le vaše delo, ampak tudi strast? Prenesite svoje znanje vsem, ki želijo narediti prvi (ali naslednji) korak v svet nove tehnologije. Začnite poučevati in postanite predavatelj skupine ambicioznih posameznikov, ki želijo začeti svojo poklicno pot v panogi IT.

  • Coders Lab je mednarodno priznana šola IT tečakjev.
  • Na voljo imate predhodno pripravljeno gradivo za poučevanje, ki ga lahko poljubno posodobite in vanj vključite lastne zamisli – vi odločate o tem, kaj in kdaj boste poučevali.
  • Organiziramo tečaje s polnim časom, tečaje za vikend in večerne tečaje. Sami se odločite, kateri urnik vam najbolj ustreza.
  • Organizatorji tečajev vam nudijo pomoč, ko jo potrebujete.
  • V okviru uvajanja, ki ga zagotavljamo vsem novim predavateljem, lahko sodelujete pri predavanjih, ki jih vodi izkušen predavatelj.
  • Naši predavatelji so povabljeni v kanale SLACK, ki so namenjeni izmenjavi izkušenj.
 
 
 

Vaše faze razvoja

 

Spoznajte našega predavatelja

 
quotewavewave

Menim, da vsega znanja ne morete zadržati zase. Morate ga deliti z drugimi. Najboljša stvar pri poučevanju je, ko opazujem, kako tečajniki napredujejo in kako jih mi, predavatelji, usmerjamo na njihovi poti. Prvi dan je pred vami skupina, ki ne zna narediti ničesar. Vsak dan, vsak teden se naučijo novih stvari in postajajo odlični.


Marcin Baryłka Coders Lab lecturer
Marcin Baryłka
Back-end razvijalec: ustvarjalec tečajev Python

Pridružite se nam kot predavatelj!

Ali potrebujete več informacij? Vzpostavite stik z nami in v kratkem se vam bomo oglasili z odgovori na vaša vprašanja.

planeplane-lines
 

Vaše podatke potrebujemo za pripravo ustrezne ponudbe oz. odgovore na vaša vprašanja in jih hran. Kliknite, da prikažete več...