Back to Top
 

Zakaj postati predavatelj na tečajih Coders Lab?

Ali IT ni le vaše delo, ampak tudi strast? Prenesite svoje znanje vsem, ki želijo narediti prvi (ali naslednji) korak v svet nove tehnologije. Začnite poučevati in postanite predavatelj skupine ambicioznih posameznikov, ki želijo začeti svojo poklicno pot v panogi IT.

  • Coders Lab je mednarodno priznana šola IT tečakjev.
  • Na voljo imate predhodno pripravljeno gradivo za poučevanje, ki ga lahko poljubno posodobite in vanj vključite lastne zamisli – vi odločate o tem, kaj in kdaj boste poučevali.
  • Organiziramo tečaje s polnim časom, tečaje za vikend in večerne tečaje. Sami se odločite, kateri urnik vam najbolj ustreza.
  • Organizatorji tečajev vam nudijo pomoč, ko jo potrebujete.
  • V okviru uvajanja, ki ga zagotavljamo vsem novim predavateljem, lahko sodelujete pri predavanjih, ki jih vodi izkušen predavatelj.
  • Naši predavatelji so povabljeni v kanale SLACK, ki so namenjeni izmenjavi izkušenj.
 
 
 

Vaše faze razvoja

 

Spoznajte našega predavatelja

 
quotewavewave

Od nekdaj sem imel veselje podajati znanje naprej, to še sedaj počnem z navdihom in upanjem, da s tem pomagam opolnomočiti posameznike z novimi veščinami in znanji, katera jim bodo v pomoč pri premagovanju izzivov v svetu IT. Držim se pregovora, da v kolikor katere stvari ne moreš pojasniti na enostaven način je ne razumeš dovolj dobro.


Robi Pritržnik
Robi Pritržnik
JavaScript razvijalec

Pridružite se nam kot predavatelj!

Ali potrebujete več informacij? Vzpostavite stik z nami in v kratkem se vam bomo oglasili z odgovori na vaša vprašanja.

planeplane-lines
 

Vaše podatke potrebujemo za pripravo ustrezne ponudbe oz. odgovore na vaša vprašanja in jih hran. Kliknite, da prikažete več...